PINSA ROMANA BOLOGNA, Een heerlijk recept met de specialiteit Mortadella uit Bologna.

Op ambachtelijke wijze gemaakt

Onze voorgebakken Pinsa Romana bodems worden op een ambachtelijke wijze gemaakt waarbij deze volgens een authentiek proces met de hand worden geproduceerd. De pinsa Romana wordt net zoals in Italiƫ gemaakt met rijstmeel, tarwe, soja en moedergist. Daarnaast fermenteren ze gedurende 72 uren. Door deze samenstelling en het behoud van het authentieke proces is de Pinsa Romana bodem goed verteerbaar.

Voor optimale kwaliteit en versheid worden de Pinsa Romana bodems onder beschermde atmosfeer verpakt, dus geen diepvries, maar vers verpakte pinsa romana bodems.

Bestel uw Pinsa Bodems online

Pinsa Romana Bodems zijn perfect geschikt voor Take Away tijdens Corona tijden. Vers geleverd en lang houdbaar.

VERSE PINSA BODEMS

Door dit ambachtelijke proces is de Pinsa Romana Bodem een ware delicatesse. Het is uniek in zijn soort en mag zeker niet met een pizza vergeleken worden. De Pinsa Romana bodems zitten boordenvol met voordelen.

  • Ze zijn heerlijk licht en knapperig. Geen zwaar deeg maar een heerlijk licht en knapperig deeg waardoor de topping er nog beter uitkomt en je geen zwaar gevoel krijgt na het eten.
  • Caloriearm en Zoutarm. Pinsa Romana Bodems zijn van nature caloriearm en zoutarm en vormen perfect de basis voor een dieet.
  • Perfect Vegetarisch en Veganistisch te presenteren. Afhankelijk van de topping passen ze perfect in een vegetarisch of veganistisch gerecht. Hierdoor bereik je een grotere doelgroep zonder dat je van pinsa Romana bodem moet wisselen.
  • Vers, Geen diepvries. Wij geloven alleen maar in de authentieke, verse, Pinsa Romana bodems. Hierdoor kunnen wij de optimale garantie bieden dat iedere pinsa Romana bodem topkwaliteit is. De bodems zijn lang te bewaren, ondanks ze niet in de diepvries geleverd worden.

De pinsa Bologna is een pinsa welke is belegd met de specialiteit uit Bologna. Mortadella vindt zijn oorsprong in de stad Bologna en stamt uit de Romeinse tijd. Mortadella is een vleeswaren delicatesse dat wordt gemaakt van varkensvlees en wordt gekruid met onder meer zwarte peper en pistache. De pinsa Bologna wordt royaal belegd met Mortadella en bestrooid met extra pistachenoten en wordt afgemaakt met balsamico glassa.

ONZE PRODUCTEN

NEEM CONTACT OP

Adres

Hoevenseweg 62, 5017 AE Tilburg

KVK: 80728189

Telefoon

085 06 07 116

Email

info@pinsabodems.nl