PINSA ROMANA BODEMS NAAR ITALIAANS RECEPT

Op ambachtelijke wijze gemaakt

Onze voorgebakken Pinsa Romana bodems worden op een ambachtelijke wijze gemaakt waarbij deze volgens een authentiek proces met de hand worden geproduceerd. De pinsa Romana wordt net zoals in Italië gemaakt met rijstmeel, tarwe, soja en moedergist. Daarnaast fermenteren ze gedurende 72 uren. Door deze samenstelling en het behoud van het authentieke proces is de Pinsa Romana bodem goed verteerbaar.

Voor optimale kwaliteit en versheid worden de Pinsa Romana bodems onder beschermde atmosfeer verpakt, dus geen diepvries, maar vers verpakte pinsa romana bodems.

Pinsa Romana Maken pinsabodems.nl
Pinsa Romana Maken pinsabodems.nl

Bestel uw Pinsa Bodems online

Pinsa Romana Bodems zijn perfect geschikt voor Take Away tijdens Corona tijden. Vers geleverd en lang houdbaar.

VERSE PINSA BODEMS

Door dit ambachtelijke proces is de Pins Romana Bodem een ware delicatesse. Het is uniek in zijn soort en mag zeker niet met een pizza vergeleken worden. De Pinsa Romana bodems zitten boordenvol met voordelen.

  • Ze zijn heerlijk licht en knapperig. Geen zwaar deeg maar een heerlijk licht en knapperig deeg waardoor de topping er nog beter uitkomt en je geen zwaar gevoel krijgt na het eten.
  • Caloriearm en Zoutarm. Pinsa Romana Bodems zijn van nature caloriearm en zoutarm en vormen perfect de basis voor een dieet.
  • Perfect Vegetarisch en Veganistisch te presenteren. Afhankelijk van de topping passen ze perfect in een vegetarisch of veganistisch gerecht. Hierdoor bereik je een grotere doelgroep zonder dat je van pinsa romana bodem moet wisselen.
  • Vers, Geen diepvries. Wij geloven alleen maar in de authentieke, verse, Pinsa Romana bodems. Hierdoor kunnen wij de optmimale garnatie bieden dat iedere pinsa Romana bodem topkwaliteit is. De bodems zijn lang te bewaren, ondanks ze niet in de diepvries geleverd worden.

ONZE PRODUCTEN

Olijfolie extra vierge 20LTR

We hebben de heerlijkste olijfolie extra vierge uit Calabrië. Deze olijfolie is geproduceerd door lokale boeren en is eerlijk en zacht van smaak.

Olijfolie extra vierge 3LTR

We hebben de heerlijkste olijfolie extra vierge uit Calabrië. Deze olijfolie is geproduceerd door lokale boeren en is eerlijk en zacht van smaak.

Olijfolie extra vierge 1LTR

We hebben de heerlijkste olijfolie extra vierge uit Calabrië. Deze olijfolie is geproduceerd door lokale boeren en is eerlijk en zacht van smaak.

Di Giovanna Gerbino Rosso di Sicilia

Deze heerlijke rode wijn past perfect bij de hartige bereidingen en is niet te zwaar voor bij de Pinsa Romana Bodems. De wijn bestaat voor 50% uit druivensoort X en voor 40% uit druivensoort Y waardoor het een perfecte blend is voor hartige gelegenheden.     Indien je meer wilt weten over deze wijn of…

Di Giovanna Gerbino Bianco di Sicilia

Deze heerlijke witte wijn past perfect bij de hartige bereidingen en is niet te zwaar voor bij de Pinsa Romana Bodems. De wijn bestaat uit een blend van Grillo, Chardonnay en Viognier. In de neus is deze wijn mooi floraal,  wit fruit en beetje citrus. In de smaak is de wijn rijp wit fruit, beetje…

Di Giovanna Rosato di Nero d’Avola di Sicilia

Deze prachtige Rosato wijn past perfect bij de hartige bereidingen van de Pinsa Romana Bodems. Deze rose wijn bestaat uit een oogst van oude stokken Nero D’Avola. In de neus is deze wijn mooi floraal, aardbei en framboos en beetje kruidig. In de smaak is de wijn met rijp rood fruit, beetje kruidig en spoepel…

NEEM CONTACT OP

Adres

Hoevenseweg 62, 5017 AE Tilburg

KVK: 80728189

Telefoon

085 06 07 116

Email

info@pinsabodems.nl