Deze krachtige rode wijn komt uit Gres de Montpellier in het Zuid Franse Languedoc. Deze wijn bestaat uit een blend van grenache noir, syrah en mouverdre. In de neus is deze wijn mooi kruidig, met zwart fruit en specerijen zoals laurier en peper. In de smaak is deze wijn krachtig en toch verfrissend, met een elegant body. Smaak is typisch zuid frans met rijp zwart fruit, met beetje hinten van specerijen en is mild droog. Met een lange elegante afdronk met veel sappigheid. Heerlijk bij de hartige pinsa’s met prosciutto en ook bij anti-pasta’s. Een krachtige wijn om van te genieten.

 

 

Indien je meer wilt weten over deze wijn of deze wenst te bestellen kunt u ons contacteren.

TOEPASSINGEN

Horeca

In de horeca merken we dat de trend naar kwaliteitsproducten toeneemt. Onze authentieke Pinsa bodems zijn uitermate goed inzetbaar in alle Horeca activiteiten.

Traiteurs

Traiteurs weten sinds enkele maanden ook de weg te vinden naar de pinsa bodems voor de verwerking in hapjes en schotels. Dankzij de lange houdbaarheid en verse aanlevering zijn de pinsabodems goed te verwerken.

Foodtrucks / Evenementen

Voor grote privegelegenheden en foodtrucks bieden wij ook de mogelijkheid om onze kwalteitsproducten in te zetten. Hierbij heeft u zelf de gelegenheid om de pinsabodems verder af te werken naar uw smaak of de wensen van de gasten.

NEEM CONTACT OP

Adres

Hoevenseweg 62, 5017 AE Tilburg

KVK: 80728189

Telefoon

085 06 07 116

Email

info@pinsabodems.nl