Deze heerlijke witte wijn past perfect bij de hartige bereidingen en is niet te zwaar voor bij de Pinsa Romana Bodems. De wijn bestaat uit een blend van Grillo, Chardonnay en Viognier. In de neus is deze wijn mooi floraal,  wit fruit en beetje citrus. In de smaak is de wijn rijp wit fruit, beetje kruidig en spoepel en mild droog. Mooi afdronk met mineraliteit afkomstige van de steninge berghelling van midden Sicilie. Heerlijk als aperatief en terras, en zeker bij de pinsa met vis en groentes.

 

 

Indien je meer wilt weten over deze wijn of deze wenst te bestellen kunt u ons contacteren.

TOEPASSINGEN

Horeca

In de horeca merken we dat de trend naar kwaliteitsproducten toeneemt. Onze authentieke Pinsa bodems zijn uitermate goed inzetbaar in alle Horeca activiteiten.

Traiteurs

Traiteurs weten sinds enkele maanden ook de weg te vinden naar de pinsa bodems voor de verwerking in hapjes en schotels. Dankzij de lange houdbaarheid en verse aanlevering zijn de pinsabodems goed te verwerken.

Foodtrucks / Evenementen

Voor grote privegelegenheden en foodtrucks bieden wij ook de mogelijkheid om onze kwalteitsproducten in te zetten. Hierbij heeft u zelf de gelegenheid om de pinsabodems verder af te werken naar uw smaak of de wensen van de gasten.

NEEM CONTACT OP

Adres

Hoevenseweg 62, 5017 AE Tilburg

KVK: 80728189

Telefoon

085 06 07 116

Email

info@pinsabodems.nl